Vastgoedfinanciering

Vastgoedfinancieringen - WFFD - Wilco Frikkee

Tot 75% aflossingsvrij financieren.

Ik heb veel affiniteit en ervaring met beleggingsvastgoed. Met mijn kantoor heb ik rechtstreekse aansluitingen bij alle grootbanken, vastgoedbanken en alle relevante vastgoed financieringsmaatschappijen. 

Of je nu een langjarige beleggingsfinanciering, een tijdelijke overbruggingsfinanciering, of een bouwfinanciering zoekt; ik kan je helpen. 

Zowel beginnende vastgoedbeleggers als professionele vastgoedbeleggers, projectontwikkelaars en privé-investeerders zijn bij mij op het juiste adres. Of het nu om grote of kleine (her)financieringsvraagstukken gaat.

Als vastgoed-financieringsspecialist weet ik bij elke geldverstrekker exact wat er nodig is, ken ik de regels en maak ik voor je een sluitende business case voor het verkrijgen van de financiering. 

Na ontvangst van de opgevraagde gegevens wordt je financieringsaanvraag volledig voorbereid zodat deze met een degelijke onderbouwing snel en efficiënt door het acceptatieproces geloodst kan worden. Ik verzorg daarmee snel en professioneel de vastgoedfinanciering die bij je situatie past.

Onze pijlers

Neem direct contact op!